Muzyka To Nasza Pasja
Z racji tego, ¿e juz do¶c d³ugo nie wrzuca³em tutaj moich setów, przysz³a pora aby to odmieniæ.
Data: 14.11.2009
Jako¶æ: 128 kbps
Rozmiar: 67,9 mb
Czas trwania: 1:14:12
Maximus - The Power of Trance 2009
01. Giuseppe Ottaviani - Silver Sand (Break Mix)
02. Dash Berlin Feat Emma Hewitt - Waiting (Sean Tyas Dub Mix)
03. Sean Tyas & Simon Patterson - Something's Up (Original Mix)
04. Activa Feat Gary Maguire - Terminal 5
05. Ferrin & Low - Westworld (Main Mix)
06. John O'Callaghan - Don't Look Back (John Askew Remix)
07. Simon Patterson - Always - Original Mix
08. Rapid Sense - Evolution (Ehren Stowers Remix)
09. Filo And Peri Feat. Aruna - Ashley (Alex MORPH Remix)
10. Faruk Sabanci - Glory Of The Sultan (Indecent Noise Remix)
11. David Forbes - Breakout (Darker Mix)
12. Activa - Transmission (Original Mix)
13. John Miller - Tornado (Alive & Silent Remix)
Link do pobrania
http://www1.sharebomb.com/2277661066.html
No w koñcu trance, ju¿ my¶la³em ¿e tylko ja to s³ucham.
Pierwsza nutka - lipa, 5:15 ha Dash Berlin i jego Waiting który najlepiej smakuje z wokalem Emmy a tutaj niestety wersja Dub. Ale za to z polotem bo Tyas potafi. 11:45 kapitalne wrêcz przej¶cie no no Something's Up nielubie Pattersona ale razem z Tyasem zrobili taki oto ¶wietny kawa³ek. Praktycznie brzmi jak Opus Sectrum.
16:59 kolejne przej¶cie ''kosa''. Tym razem Activa, ale nutka taka sobie. 22:26 idzie idzie Ferrin & Low - Westworld (Main Mix) przej¶cie 10/10. Ty masz talent, albo poprostu notes zapisany z czasami bo miazga zreszt± kolejna, je¿eli chodzi o przej¶cia.
27:39 kolejny wa³ek tym razem produkcja JOC, te¿ mnie nie unios³a, 33:20 zdecydowanymi krokami wchodzi Simon Patterson ze swoim Always. Ciekawy wokal (feel you). 39:16 udowadniasz ¿e przej¶cia to Twoja mocna strona. Nutka niebardzo mi podesz³a (mo¿e niemam dnia na uplifty - ostatnio s³ucham bardzo du¿o progressive house/trance i tech trance). 44:40 numerek 8, o wkoñcu wokal tego mi brakowa³o wtym secie. Ashley prodykcja Filo & Peri wokal nalezy do dobrze znanej Aruny. Utworek najlepszy wtym secie a wersja jak by mog³a byæ inna w secie uplifta tylko M.o.r.p.h. tu pasowa³.
Pod dych± kryje siê Faruk Sabanci, nutka godna uwagi, nies³ysza³em jej wcze¶niej a odrazu mnie siê spodoba³a. 57:14 wchodzi jak w mas³o kolejny traczek David Forbes - Breakout, jeszcze wtle s³ychaæ elegancko zamykaj±cy przej¶cie wcze¶niejszy utworek. Ale nutka s³aba. 61:36 dostrojone co do milimetra przej¶cie. Ale nutka ma³o ciekawa. Uplifty dla mnie ju¿ wygas³y - chyba ¿e to jest RAMsterdam.
67:00 ostatnia nuta zamykaj±ca seta. John Miller - Tornado (Alive & Silent Remix) nies³ysza³em kawa³ka wcze¶niej. Tym barziej by³em ws³uchany co to za track. Ciekawy motyw, mo¿e jak by go przerobi³ Re-Wardt to wtedy by by³o o niebo lepszy, a takto jest tylko dobrze.
Utworki: 5/10
Technicznie (przej¶cia): 10/10
¦rednia: 15/20
Dziêki za wrzutke.
Dziêki Greco za dobry komentarz, plus wêdruje do Ciebie A je¶li chodzi o te przejscia to uwierz mi, ¿e nie stosujê metody notesowej po prostu s³uchawy na ³eb, wcze¶niej os³ucham ka¿dy track dobrze, ws³ucham siê w momenty mo¿liwe na zrobienie przej¶cia i potem to sklejam do kupy a efekt sam s³yszysz hehe
Ostatnio edytowany przez Maximus (2009-11-14 22:46:56)
No to gratulacje bo masz talent - zdecydowanie. Jeszcze jak by¶ zagra³ progressive z techem to by by³o miodzio. Lubie uplifty ale tak po 3 traczki w secie. Wiem ¿e to Twoja dziedzina wiêc ca³y secik jest taki. dziêki za plusa.