Muzyka To Nasza Pasja
Plakat mo¿na ju¿ robiæ, sk³ad siê nie zmieni. Chyba ¿e kto¶ niedojedzie. Ale póki co jest zaklepane ¿e zagramy tak jak jest w Line Upie. Conrad Napisz Time Table, októrej kto gra, odemnie pojedzie 8 osób (ja,agus,magda,marzena,pawelos,caban,grey z dziewczyn±).
No powolutku zbli¿amy siê do tej daty !
Greco pi±tek mam wolne popo³udnie wiêc plakat stworze. Jutro tak¿e przygotuje kto i o której zagra... Ja ju¿ z szefostwem przeprowadzi³em debatê, co zrobiæ... wiêc miêdzy innymi bêdzie czerwono oraz przygotowujemy szampany dla zakochanych par ;-) szczegó³y wkrótce
M A S A K R A , siê szykuje - to lubiê. Ja postaram siê jak najwiêcej osób za³±twiæ z pracy, mo¿e kto¶ ze szko³y pojedzie.
Dee Jay
Czekajcie ja jutro dam znac czy z Aviatorem wpadne ok ?? bo musimy zobaaczyc jak pociagi nam kursuja do katowic ;D jutro dam znac co i jak
najwy¿ej ciul, nie bêdzie na plakacie pisa³o co kiedy i jak... wystarczy ¿e napisze kto gra i jaki styl muzyczny i styknie. A na imprezie siê dogadamy... Greco o godzinie 4 to ja planuje byæ spakowany... bo mi ochrona spêka jak bêdzie d³ugo. Zreszt± szefy przyje¿d¿aj± ko³o 2 w nocy posiedz± do 4 i tez chc± na dom jechaæ.dogramy na miejscu wszystko... a jak nie to pisaæ na giegie...
Zawsze na koniec gram s³awne i niepowtarzalne Elektryczne Gitary - koniec, i sami wiedz± ¿e musz± siê zwijaæ do dom, a co mam ich poca³owaæ na dobranoc? tutaj zawsze siê do 4 gra. I nikt z tego powodu nie robi wyrzutów...
je¿eli chodzi o patrzenie na ludzi my¶lê ¿e nie porusza³bym tego tematu...
Dee Jay
co do mojego wpadniecie to bym by³ o 19:28 w mys³owicach pasuje Conrad??
ok... ja gdzie¶ ko³o 20 bym by³... ale jak bêdzie potrzeba mogê przyjechaæ wcze¶niej.
Oficjalny plakat na walentynki.
Ostatnio edytowany przez Conrad eS (2010-01-27 08:13:19)
No w koñcu konkret plakat!, jeszcze tylko wydrukowaæ i powiesiæ w pracy. Odemnie i tak dwa auta jad±. Urlop na sobote wypisany.
Bêdzie siê dzia³o Lo¿a ju¿ jest zarezerwowana muszê tylko jechaæ i dokupiæ p³ynu do dymiarki ;p bo wykorzysta³em go w tamtym tygodniu na maxa ;p
O 19 wezme ich z Katowic a z powrotem maj± 5:30 poci±g do Pi³y wiêc ich dostarcze pod dworzec. Tak¿e zapowiada siê ciekawie, niewiem jak Aviator bo on rezyduje Klub Stare Kino. Mówi ¿e przyjedzie.
Dee Jay
no ale my w starym kinie nie gramy w soboty ;D wiec nie ma sie o co bac !!