Muzyka To Nasza Pasja
Plakat można już robić, skład się nie zmieni. Chyba że ktoś niedojedzie. Ale póki co jest zaklepane że zagramy tak jak jest w Line Upie. Conrad Napisz Time Table, októrej kto gra, odemnie pojedzie 8 osób (ja,agus,magda,marzena,pawelos,caban,grey z dziewczyną).
No powolutku zbliżamy się do tej daty !
Greco piątek mam wolne popołudnie więc plakat stworze. Jutro także przygotuje kto i o której zagra... Ja już z szefostwem przeprowadziłem debatę, co zrobić... więc między innymi będzie czerwono
oraz przygotowujemy szampany dla zakochanych par ;-) szczegóły wkrótce
Dee Jay
Czekajcie ja jutro dam znac czy z Aviatorem wpadne ok ?? bo musimy zobaaczyc jak pociagi nam kursuja do katowic ;D jutro dam znac co i jak
najwyżej ciul, nie będzie na plakacie pisało co kiedy i jak... wystarczy że napisze kto gra i jaki styl muzyczny i styknie. A na imprezie się dogadamy... Greco o godzinie 4 to ja planuje być spakowany...
bo mi ochrona spęka jak będzie długo. Zresztą szefy przyjeżdżają koło 2 w nocy posiedzą do 4 i tez chcą na dom jechać.dogramy na miejscu wszystko... a jak nie to pisać na giegie...
Zawsze na koniec gram sławne i niepowtarzalne Elektryczne Gitary - koniec, i sami wiedzą że muszą się zwijać do dom, a co mam ich pocałować na dobranoc? tutaj zawsze się do 4 gra. I nikt z tego powodu nie robi wyrzutów...
jeżeli chodzi o patrzenie na ludzi myślę że nie poruszałbym tego tematu...
Dee Jay
co do mojego wpadniecie to bym był o 19:28 w mysłowicach pasuje Conrad??
ok... ja gdzieś koło 20 bym był... ale jak będzie potrzeba mogę przyjechać wcześniej.
Oficjalny plakat na walentynki.
Ostatnio edytowany przez Conrad eS (2010-01-27 08:13:19)
Będzie się działo Loża już jest zarezerwowana
muszę tylko jechać i dokupić płynu do dymiarki ;p bo wykorzystałem go w tamtym tygodniu na maxa ;p
O 19 wezme ich z Katowic a z powrotem mają 5:30 pociąg do Piły więc ich dostarcze pod dworzec. Także zapowiada się ciekawie, niewiem jak Aviator bo on rezyduje Klub Stare Kino. Mówi że przyjedzie.
Dee Jay
no ale my w starym kinie nie gramy w soboty ;D wiec nie ma sie o co bac !!