Muzyka To Nasza Pasja
15.05.2010
Clubbers On Tour
I Urodziny Forum
Klub Laguna, Mys³owice
Na obecn± chwile mogê powiedzieæ co planuje siê w ten dzieñ w Klubie Laguna (Mys³owice), a wiêc tak:
- Odbêdzie siê pokaz bielizny erotycznej
- Pokaz tañca -> klasyczny, latino oraz capoeira
- Uruchamiamy na t± noc ekrany LCD i innych magików którzy bêd± mogli siê wykazaæ na jednej z najwiêkszych imprez w 2010 roku !!
- Specjalnie na ten wieczór móglbym uruchomiæ LiveWebCast'a Video, lub ewentualnie stream'a radiowego
- Profesjonalne modelki, najbardziej wyszukana bielizna erotyczna
- Specjalne drinki, oryginalna muzyka,
- Zmiana wystroju na czas imprezy
- Zagoszcz±: MaxModels, Oriflame oraz sponsorzy bielizny "Beauty Night" oraz "Passion"
- Podczas imprezy bêd± prowadzone pokazy wizualizacji oraz pokaz laserowy
Oprócz tego:
Jak oczywi¶cie na ka¿dej dobrej imprezie nie mo¿e zabrakn±æ souvenirów i niespodzianek
My¶lê, ¿e nic lepszego tej nocy nie znajdziecie nigdzie indziej
Podczas imprezy bêdzie mo¿na spotkaæ siê z modelkami, stuknaæ drinkiem oraz zrobiæ sobie pami±tkowe zdjêcia
Przed nami naprawdê satysfakcjonuj±ca noc dla ka¿dego i niespodzianek na pewno nie bêdzie koñca
jednym s³owem -> ZAPRASZAMY
Nale¿y dodaæ ¿e bêdzie poka¿ tañca -> klasyczny, latino oraz capoeira dalsze szczegó³ po ¶rodzie...
Szkoda ¿e daleko
Dla tych którzy maj± za daleko, albo nie mog± siê zdecydowaæ temat tutaj, http://www.clubbers.pun.pl/viewtopic.php?id=1565
Greco mówi³em zawsze ;p ¿e imprezy przeze mnie organizowane, s± zawsze wypasione a tym razem z kolei... Bêdzie tyle atrakcji, ¿e noc mo¿e byæ za krótka
Do 24 kwietna czekam na zg³oszenia osób chêtnych do zagrania. ¯eby by³a jasno¶æ... tylko zdecydowani. Osoby które mo¿e przyjad±... nie biorê pod uwagê (ostatnia planowana impreza). Paleta muzyczna ?? Klubowo... trance, ok... tylko bez zamu³y... Sensation to nie bêdzie, tylko czysta komercha!!
Pytaæ pisaæ... bo widzê ¿e marne zainteresowanie tematem.
Pisz mnie na liste, o o jak Piek przyjedzie no to wypas, zagram inaczej ni¿ ostatnio bo trensik nale¿eæ bêdzie do Piek'a. Masakra panowie, pisaæ ! to jest Jubileusz Forum, a nie sonda Radia Maryja.
Ja na t± chwilê Conrad eS piszê siê na imprezê. Zapowiada siê ¶wietna zabawa a swoj± aktywno¶æ Ci jeszcze pó¼niej albo potwierdze albo nie w ka¿dym b±d¼ razie odezwe siê
michal zagadaj wieczorem, mam plakat tymczasowy ktory bedzie do 24 kwietnia.