Muzyka To Nasza Pasja
przyjemnie siê gra ;]
no i naprawdê mo¿na pograæ ju¿ na poziomie. osobi¶cie rozpier**** mnie ten mikser mo¿e ods³uch wymaga przyzwyczajenia ale naprawdê daje radê
Powolutku a do przodu, no na tym forum jest pokazana ca³a Twoja droga od A do Z, a jeszcze w planach 800 setki wiêc tylko czekaæ, zreszt± i tak konsola jest wypas no i ods³uch z Technicsa. Brawo! Plus za wrzutke!
A tak przy okazji z innej beczki: Dlaczego zawsze wrzucasz foto czarno bia³e ?.
Te¿ mam w planach cdj 800 pioneer'y tylko muszê siê pozbyæ moich denon'ów najpierw drogo stoj± te 800-tki w polsce jakie¶ z drugiej rêki?
Jawoo napisał:
w granicach 2500 z³ za 2x MKI
U mnie tutaj to ok. 600-800 euro za parê mk1. Wiem, ¿e google nie boli, ale jest du¿a ró¿nica pomiêdzy mk1 a mk2? Dziêki!!
edit:
dobra przejrza³em i zauwa¿y³em, ¿e g³ówne ró¿nice to w mk2 mo¿na odpalaæ mp3, ale no w³a¶nie tu moje pytanie czy odtwarza pliki mp3 w CBR czy VBR? Bo na moich denon'ach musia³em siê bawiæ w przerabianie ich w programie itd co poch³ania³o mi trochê czasu Doczyta³em siê, ¿e i jog jest lepszy taki jak w serii 100 mk2. Jest tu kto¶ kto posiada cdj 800? Dziêki
tak ja posiadam mkI, nie gra³em na mkII wiêc opowiem tylko ze s³yszenia, co uda³o siê wyczytaæ - praca joga - podobna do 1000mkII - trzeba bardziej zakrêciæ ¿eby dograæ, w MKI mam tak ¿e naprawdê trzeba musn±æ joga ¿eby dograæ no i mp3 je¶li to kogo¶ ratuje. p³yty nagrywam normalnie, jak do samochodu, sprzêtu audio czyli bodaj¿e w CBR.
- mkI posiada bardziej "sztuczny" scretch, ale poleci³bym spytaæ dok³adnie DJ'a Pawlaka - on wcze¶niej mia³ mkI a teraz zmieni³ na mkII
Zwykle pliki mp3 s± w formacie VBR, a ¿eby mój denon je móg³ odtworzyæ musz± byæ przerobione do CBR inaczej p³ytek czy USB, albo nie czyta, albo tnie. PS. Jak z awaryjno¶ci±? Sorry za kolejny offtop