Muzyka To Nasza Pasja
ale i tak kazdy zna styl kazdego
moze nie zawsze sie odgadnie ale tak jest.
Najlepiej bedzie jak zalatwi sie kogos
Moge poszukac jakiegos odpowiedniego dj poza forum kto sie za to wezmie
nie każdy zna styl każdego, ale możesz załatwić kogoś od oceniania setów, to rozwiązanie chyba dobre będzie
K'Reeves to jak masz takiego kogoś to powiedz jak by to wyglądało. a Paua dobrze zauważył i jestem na tak. A Jawoo i Blackmagic i K'Reeves piszecie sie na to ? bo brakuje mi Was wtym konkursie, znam wasze możliwości.
Czytając wasze posty to czuje że pozmieniamy regulamin, czyli każdy biorący udział ma do nagrania 2 sety do wyboru: (Trance, House, Techno, Minimal)
tak bedzie najlepiej, zależy mi by było dużo uczestników wtedy są większe emocje i ja mam więcej pracy.
No i ja się też piszę. Im więcej osób tym lepiej!!
W dalszym ciągu nie wiem jak wam sie widzą te puchary i inne nagrody. acha ważna sprawa będą do nagrania 2 sety do wyboru z gatunków (trance, house, techno, minimal) żeby nie było.
Będą 4 grupy - postaram sie podzielić po równo osób w grupie. I tak jak Paua mówił, sety podpisujcie tak:
DJ X lub DJ 1 - żeby nie było wiadomo kogo to jest set, i wtedy nikt po za mną niebędzie wiedział pod jakim setem się kryje dana osoba.
Póki co oto lista Kandydatów(do 7 listopada czekam na zgłoszenia)
- Greco
- Jackob Rocksonn (drugie miejsce w I Edycji)
- Fallin Trance
- Pedro Rivera
- K'Reeves
- Cue
- Paul Cane (zwycięzca I Edycji)
- Maximus
- Iraklio
- Luca O
- Electrico
- Conrad eS
- Blackmagic
- Greedy Man
DJ K'Reeves napisał:
tech house wywodzi sie z house ale wali sie pod gatunek techno minimal. To jest normalne!
Jak nie bedzie sceny techno minimal to sie wypisuje
I zgadzam sie z blacmagicem. Kazdy bedzie ocenial i dawal plusy znajomym
powinien byc ktos spoza forum kto bedzie ocenial sama technike. tl moga oceniac osoby ktore po prostu beda sobie sluchac bo sluchac.
Tak bedzie najuczciwiej!!
Ja się pisze na słuchanie i glosowania. Pozdrawiam!
Skoro powraca techno minimal to powracam i ja:))))))))
Dopisywac do listy!
A co do DJa ktory bedzie ocenial to mam kogos takiego do zalatwienia. Maly problem dla tych co nie znaja angielskiego... nie jest z polski:/
a tam problem, zawsze można na polski przetłumaczyć i na forum wstawić wersje polską
No OK
W takim razie zaczne z nim gadac o tym!!
No dobra ale co to jeden gościu ma być w Jury ? to troche kiszka, ja bym był przy ogólnym głosowaniu, ankieta i tak jak rok temu było. Ale kombinujcie może macie racje.
No w sumie to malo ale tez ciezko mi wynalezc grono wieksze jury.
Sam nie wiem
poki co wyslalem maila do kolesia ze stanow!
Jak nie to dajcie mi znac i zrezygnuje z propozycji dla niego
W sumie to wycofam ja teraz:P
Moge jeszcze spytac
Stante T. i Sebastiana S. ze skladu Double S & SS
Ostatnio edytowany przez DJ K'Reeves (2010-10-20 20:58:18)
Stante to powinien się zgodzić wporzo gość, a tak suma sumarum to... nie wiem czy dla garstki warto angażować taki zachód ;p
może zorganizować ten konkurs na większą skalę kombinując także inne fora tego typu do wspólnych "zawodów" - większa rywalizacja = +dla całych rozgrywek i oczywiście większa promocja uczestników, którzy dotrą setem do większego grona odbiorców...druga sprawa - cyberstacja ma mało słuchaczy tak szczerze mówiąc, ale jako radio to mają poukładane ;]
jak nieco pojechałem z tym pomysłem to umówmy się tak że nic tu nie pisałem ;p
To może kiedy indziej. Tu jestem forum clubbers i to jest konkurs tylko wewnętrzny naszego forum. Nie ma co kombinować, bo nie wiem czy warto angażowac kogoś spoza forum do jury, bo wątpie, że takie osoby będą chciały słuchać wszystkie sety w tym konkursie, a będzie ich dużo. Jeśli istnieje mozliwość załatwienia kogoś to super, a jeśli nie to też ok. W ogóle ja też mógłbym załatwić jakiegoś dj znajomego i ustawić wyniki od początku do końca, więc nie wiem czy to jest dobry, sprawiedliwy dla wszystkich pomysł. Powiedzmy, że można załatwić trochę osób z zewnątrz, żeby wypowiedziały się krótko i profesjonalnie co o danym secie i pojedynku myślą o ile będzie taka możliwość, a głosowanie będzie przebiegac normalnie z tym, że głosować będzie się na PW do mnie, albo Greco, żeby uniknąć różnego rodzaju kombinowania co Wy na to? No chyba, że podawanie cząstkowych wyników powiedzmy 2 razy w ciągu danego pojedynku. Ankieta w danym temacie może służyć jedynie do zagłosowania "który set bardziej przypadł Ci do gustu/bardziej się podobał" a głosować i tak będziemy na PW. Jakieś nowe sugestie? Pisać.
pozdrawiam black!!
Nie było mnie 4 dni i temat widze ładnie się rozwija brawo , ja pisze się nadal oczywiście , a koniecznie trzeba zagrać 2 gatunki ?