Muzyka To Nasza Pasja
¦wiêta siê zbli¿aj±, EOYC Contest powoli dobiega koñca, a tymczasem dosta³em zaproszenie na event w do¶æ nowym radiu i nie odmówi³em dla typa z ah.fm
Tak wiêc zapraszam was na Event radiowy organizowany w Signaali Radio :]
Set Maximus'a bêdzie o godzinie 21:00 (na plakacie podane s± czasy dla strefy GMT) dnia 12 Grudnia (Niedziela)
Mój set bêdzie 6 grudnia (Poniedzia³ek) o godzinie 19:00. Bêdzie mocno, niekiedy wixiarsko i Kearney'owo
Tak wiêc zapraszam do s³uchania
Plakat:
Strona radia:
http://www.signaali.org/
Ostatnio edytowany przez Paua (2010-12-01 16:52:02)
Ha ha za³o¿ycielem radia jest Tero A go¶ciu znany na AH.FM. Bede na waszych setach. Pozdrawiam!
@ Snoop, jest 2 za³o¿ycieli Tero A i DJ Miner... chyba, ¿e to ta sama osoba ale mniejsza o to ^^
Paua napisał:
@ Snoop, jest 2 za³o¿ycieli Tero A i DJ Miner... chyba, ¿e to ta sama osoba ale mniejsza o to ^^
A nie jaki¶ Ville, my¶la³em ¿e on, nie wa¿ne Minera te¿ kojarzê z AH.FM. Zapowiada siê fajne radio.
moja vixa:
1. Does it Offend You, Yeah? - We Are Dead (Drivepilot Remix)
2. Drivepilot - Fuck Yeah!
3. Neus - Blast (Drivepilot Remix)
4. Fischerspooner - Infidels of the World Unite (Acces Denied Remix)
5. Far Too Loud - Dancefloor Destroyer
6. Beatman and Ludmilla - Leeroy Jenkins
7. Future Funk Squad - Isolate (Esherics Remix)
8. Hanuman Tribe feat. Ivy Gold - Baba Jaga (Esherics Remix)
9. John Askew vs. Joint Operations Centre vs. Sweedish House Mafia vs. Congarok - Onedalism (Bryan Kearney Straight to Hell Smash-up)
10. Reaky vs. VDM - Do Not Hesitate Vampire! (Indecent Noise Mashup)
11. Bryan Kearney - Punchline
12. Orjan nilsen - La Guitarra (Liquid Vision's Tech Mix)
13. Kamui - Technologic
http://www6.zippyshare.com/v/45944779/file.html
Szkoda ¿e w temacie nie napisa³e¶ daty, bo praktycznie ju¿ po imprezie a ja dopiero czytam na czacie ¿e Max teraz gra, o radiu pierwsze s³ysze choæ jak widze po Time Table to wszyscy a napewno wiêkszo¶æ to forumowicze AfterHours. ha nawet Kendzioor sie za³apa³ / mam go na naszej.
Greco trzeba regularnie czytaæ nowe posty to by¶ wszystko wiedzia³
co do ekipy z ah.fm to w³a¶nie na ichnym forum dosta³em zaproszenie na ten event i wiêkszo¶æ osób które tutaj graj± pewnie te¿