Muzyka To Nasza Pasja
Hejka jestem Kasia...wieloletnia fanka grupy Master Blaster...fanatyczka muzyki takiej jak:
Hand Up, Electro House, Electro, Progressive House,Trance vocal, Minimal, Tech-House oraz Hard style i Hard core....ogólnie mówiąc jestem otwarta na każdy rodzaj muzyki. Tak dla odmiany bardzo lubię słuchać Hard Rocka jak i Rock
Po za słuchaniem muzyki kocham również poezję(pisanie wierszy i cytatów) oraz malarstwo krajobrazów....ale co najważniejsze to bardzo kocham Dj'ing
Tak nie winnie się zaczęło...listopad 2008, myślałam że to tylko chwilowe ale z dnia na dzień czy miesiąc bardziej to pokochałam i kocham do tej pory...wiąże z Dj'ką przyszłość...
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i do zobaczenia kiedyś tam w klubie...
Hej Kasiu muszę Ci powiedzieć...że...świetnie trafiłaś
mamy nadzieję że znajdziesz tu coś dla siebie...
zarówno jeśli chodzi o muzykę, djkę jak i znajomości;)
są także wśród Nas tacy, którzy również piszą wiersze;)
o tym musiałabyś popisać z Dj Gordonem;)
Zapraszamy do przeglądania i udzielania się na forum;)
Wiecie napewno znajdę coś z dla siebie i chyba trafiłam na właściwe forum bo jak zauważyłam to tu sami DJ'e są(chyba że się mylę)....a czy Dj'ki tez są??..czy ja jedna jestem....a właśnie mam pytanie czy ja jestem mile tu widziana mimo iż gram na traktor studio3 (za rok się to zmieni:D
oczywiście że mile widziana:)
niektórzy grają tutaj na traktorach...a większość właśnie tak zaczynała...
więc jesteś we właściwym miejscu;)
to forum ludzi którzy kochają muzykę
witom wszystkich po przerwie
Blasti napisał:
Witajcie
ano się z Tobą nie przywitołem
Witoj
Wysyłajcie linki do stronki swoim znajomym co kminiom temat - żeby rodzinka klubersów się powiększała. Mnie osobiście zbanowali z innych forum ale opłacało się, mamy konkretną ekipe, czat, radio. pozdrawiam!!!!
....admin