Muzyka To Nasza Pasja
czesc jestem roman, mam 40 lat od 20 naprawiam pralki, jestem uzalezniony ;]
Hey jestem Karol z okolic Jeleniej Góry trafiłem tu całkiem przypadkowo i jak na razie tego nie żałuje. Pozdro
Witam jestem tutaj nowy.Mam na imie Maciek lat 17 pochodze z okolic Rzeszowa.Interesuje sie muzyka wszelakiego rodzaju zwlaszcza clubs/electro.Mam nadzieje ze fajnie bedzie nam sie wspolpracowalo .
Fotke mozecie obejrzec na nk
http://nasza-klasa.pl/profile/22890173/gallery
Pozdrawiam
Witaj
Hejka wszystkim jestem tu nowa,forum polecil mi Kamil-moj dobry znajomy z Żyrardowa
chcialabym sie zadomowic na stale na tej stronce i mam nadzieje ze mi w tym pomozecie.Tak jak juz wczesniej wspomnialam,mieszkam w Żyrardowie lecz studiuje w Lodzi.Mam 22 lata.Slucham muzyki elektronicznej od niedawna..Bardzo lubie mile,plywajace kawalki ale nie stronie tez od szybkiej i dynamicznej muzyki.W szczegolnosci podoba mi sie gatunek psy chllied oraz deep house
pozdrawiam wszystkim, mam nadzieje ze bedzie nam wspolnie wszystkim milo i sympatycznie
Paua napisał:
Witam Cię na tym oto forum
No ty mnie pierwszy przywitales razem z Jawoo wiec jestem bardzo z tego zadowolona....aaa zapomnialabym dj cue mnie chcial uraczyc jakimis jeansami z rynku z Żyrardowa...a ja chcialabym smacznego ogorka:)...szczegolnie teraz kiedy jestem chora:(....Dzieki za powitanie
Mało tu kobitek mamy:) . Każda nowa jest miło witana zapraszmy do słuchania naszych audycji i miłego pobytu na forum