Muzyka To Nasza Pasja
Ka¿dy od czego¶ zaczyna...
szczerze powiedziawszy, gram dos³ownie kilka dni, ale muzyk± interesujê siê od zawsze...
i ju¿ wiem co chcê dalej robiæ - po prostu graæ ;p
Pokrótce przedstawiê sprzêcik... Axisa 4 wszyscy raczej kojarz± - naprawdê ¶wietny sprzêt, daj±cy mo¿liwo¶æ grania na intuicjê
drugi playerek? kto kojarzy ten wie...gra siê jak na vinylach - te¿ trzeba mieæ rêkê (nie ma szans ¿eby¶ wci±¿ nie krêci³ jogiem podczas zgrywania ;p) i s³uch ¿eby zgraæ cokolwiek...;p Polecam ka¿demu kto chce sprawdziæ swój s³uch:)
Póki co jest tylko to...ale, liczy siê pasja... jak siê co¶ kocha - to zagra siê i na kasetach - filmik pewnie ju¿ wiêkszo¶æ widzia³a... ;p
Ostatnio edytowany przez jaworek17 (2009-06-02 18:33:16)
Ha! A kto Ciê tym zafascynowa³ i pokaz³ drogê i pierwsz± "dobr±" konsolettê ?! no kto ?!
I prawie, ¿e odda³ drugi cd'k czyli mam rozumieæ, ¿e zostaje u Ciebie na zawsze ??
I jeszcze jedno: Dziêkuj Bogu, ¿e nie zaczyna³e¶ od tego co ja i podejrzewam wiêkszo¶æ z nas ;D
czyli jaki¶ mixer i cdki za ³±cznie 350 z³ xD
Ostatnio edytowany przez Dj_Gordon (2009-05-28 19:08:47)
hmm...nawet nie mia³em zamiaru zaczynaæ od "hollywoodów" ;p
strata czasu i kasy ;p sprzêt djopodobny...;p
fascynacja by³a wcze¶niej:) fakt, pierwsza konsola - u Ciebie;p
co do cdka...;p chyba na te s³uchawki siê skusze;p
Sprzêt dj'podobny, ale nawet nie wiesz jak siê z nieego cieszy³em ;]
Potem ju¿ pionki 100 dosta³em w swoje rêce to by³ inny ¶wiat...
Bit nie ucieka³, jog ³adnie reagowa³... ach... jak teraz to siê wspomina... ;]
Ja zaczyna³em od HollyWoodów i nie polecam wa¿ne ¿e jawoo na pocz±tek z tego grasz bo napewno wiêcej siê nauczysz Wa¿ne ¿eby mieæ serce i szczere chêci do grania a sprzêt przyjdzie z czasem .
w³a¶nie... najwa¿niejsze ¿eby nie by³o bpm ;p hehe ;]
a tak szczerze mówi±c... jak ma siê s³uch i w miarê sprzêt to naprawdê da siê graæ na ca³kiem niez³ym poziomie
hehehe ja zaczyna³em od odtwarzaczy cd firmy technics takich pojedyñczych i mikser jakis normalny bez eq ,a wbija³em sie w rytm naciskajac play i pause a co dobre to jeszcze nie by³o moje tylko od kolegi który mnie wprowadzal w swiat tamtejszej dj-ki i chwa³a mu za to .Pózniej kupi³em odtwarzacz cd firmy DIORA i mikser better 5c i jezdzac na disco moim marzeniem by³ taki sprzêt jak tam by³ czyli pioneer cdj 100 .Teraz mam pionierki 800-tki mora³ z tego taki ¿e marzenia sie spe³niaja .
Greco napisał:
Podoba mi sie ten keyboard, fajna rzecz.
szczerze mówi±c... gra³em 9 lat na pianinie, keybordach itd. wiêc wiem o co chodzi... jak znajdê wiêcej czasu to mo¿e co¶ uda siê stworzyæ,
bo akurat na tym sprzêcie mam naprawdê wiele mo¿liwo¶ci.
To Yamaha PSR- 510;)
a teraz przedstawiam po takich ma³ych modyfikacjach ;]
zrobi³em sobie case na p³ytki ;] (film nagrany "noc±" ze wzglêdu na efekt - case ozdobi³em fluorosencyjnie ;p)
PROTOTYP nie jest jeszcze skoñczony ale to taka wersja wyj¶ciowa ;p hehe
od Greco przyby³a mi lampa UV
mikser DM 2050 to nowy zakup... ;]
no i s³uchafony Numark PHX
i tak powoli siê kompletujê
trening ju¿ chyba mam .
mam zamiar w przysz³ym roku zmieniæ cdki na pionki 400, ale jak bêdzie - zobaczymy.
do obejrzenia
http://www.youtube.com/watch?v=e7HQLLXVzt0
Ostatnio edytowany przez Jawoo (2009-12-02 17:59:09)