Muzyka To Nasza Pasja
Moim zdaniem ciekawa zabawa, polega na dopisywaniu s³ów a wygl±da to np. tak:
Pewnego dnia..
I nastêpna osoba dopisuje dalej..
szed³ sobie pies..
Kopiujcie tylko ca³o¶æ, bo potem nie bêdzie siê da³o tego czytaæ.
Mam nadzieje ze rozumiecie?
Maxymalna ilo¶æ s³ów to 3 !!
No to ja zaczynam a wiêc:
Pewnego s³onecznego Dnia..
Pewnego s³onecznego Dnia poszed³em do sklepu. Kupi³em dwa Tyskie i ogórki kiszone, a¿ tu nagle zza zakrêtu wybiega... du¿y pies i zacz±³ uj gry¼ moj± twarz...
Ostatnio edytowany przez Paua (2009-12-30 12:37:05)
Pewnego s³onecznego Dnia poszed³em do sklepu. Kupi³em dwa Tyskie i ogórki kiszone, a¿ tu nagle zza zakrêtu wybiega... du¿y pies i zacz±³ uj gry¼ moj± twarz, zsika³em siê
Pewnego s³onecznego Dnia poszed³em do sklepu. Kupi³em dwa Tyskie i ogórki kiszone, a¿ tu nagle zza zakrêtu wybiega... du¿y pies i zacz±³ uj gry¼ moj± twarz, zsika³em siê i pobieg³em do...
Pewnego s³onecznego Dnia poszed³em do sklepu. Kupi³em dwa Tyskie i ogórki kiszone, a¿ tu nagle zza zakrêtu wybiega... du¿y pies i zacz±³ uj gry¼ moj± twarz, zsika³em siê i pobieg³em do budki z kebabami...
Pewnego s³onecznego Dnia poszed³em do sklepu. Kupi³em dwa Tyskie i ogórki kiszone, a¿ tu nagle zza zakrêtu wybiega... du¿y pies i zacz±³ uj gry¼ moj± twarz, zsika³em siê i pobieg³em do budki z kebabami...zamówi³em kebaba bez miêsa
Pewnego s³onecznego Dnia poszed³em do sklepu. Kupi³em dwa Tyskie i ogórki kiszone, a¿ tu nagle zza zakrêtu wybiega... du¿y pies i zacz±³ uj gry¼ moj± twarz, zsika³em siê i pobieg³em do budki z kebabami...zamówi³em kebaba bez miêsa, do picia Colê i porcjê frytek
Pewnego s³onecznego Dnia poszed³em do sklepu. Kupi³em dwa Tyskie i ogórki kiszone, a¿ tu nagle zza zakrêtu wybiega... du¿y pies i zacz±³ uj gry¼ moj± twarz, zsika³em siê i pobieg³em do budki z kebabami...zamówi³em kebaba bez miêsa, do picia Colê i porcjê frytek. Dogoni³ mnie pies i zjad³ za mnie kebaba, frytki i wypi³ colê...