Muzyka To Nasza Pasja
Moim zdaniem ciekawa zabawa, polega na dopisywaniu słów a wygląda to np. tak:
Pewnego dnia..
I następna osoba dopisuje dalej..
szedł sobie pies..
Kopiujcie tylko całość, bo potem nie będzie się dało tego czytać.
Mam nadzieje ze rozumiecie?
Maxymalna ilość słów to 3 !!
No to ja zaczynam a więc:
Pewnego słonecznego Dnia..
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz...
Ostatnio edytowany przez Paua (2009-12-30 12:37:05)
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...