Muzyka To Nasza Pasja
Tak jak w temacie:)
Jakim programem i w jaki sposób nagraæ seta z miksera na kompa?
Sprawdzone sposoby mile widziane...
Z Gordonem nagrywali¶my na Virtual Dj, po jako takich ustawieniach miksera uda³o siê
chocia¿ z pewno¶ci± mega jako¶ci to nie mia³o;p
o kurcze, nawet nie wiedzia³em ¿e takie co¶ ten program posiada, teraz sobie zak³adki poprzegl±da³em i faktycznie jest;p
to chyba nawet najprostszy sposób
ja kiedy¶ nagrywa³em w JetAudio i te¿ ca³kiem nie¼le to wychodzi
nie chce nikogo obra¿aæ ale to ju¿ umia³em nie graj±c. masz w domu mixer to mysle ze powinienes wiedziec o nim wszystko. ja ostatnio goscia zagiolem bo powiedzialem mu cos o jego playerach co w moich nie mozna. nie chce nic mowic ale to gabriel delgado ktory pogrywa sobie na denonach 3500
a ja siê z Luxem zgodzê To s± proste pod³±czenia, gdzie¶ sygna³ wychodzi gdzie¶ dochodzi gdzie¶ jest zgrywany... du¿o kombinowania nie ma... Teraz nawet s± fajne rekordery za ciekawe pieni±dze za jednym razem nagrasz w najwy¿szej jako¶ci jakie¶ 640 min d¼wiêku.
A ja polecam ci progrma Cool Edit Pro 2.1 elegancki program bardzo czu³y na ka¿dy dzwiek i wszystko rejestruje, a w audacity tam na dole jest pominiete mb nagrania, nikt na to nie patrzy bo po co jak nie s³ychaæ w g³osnikach ¿e cos zosta³o usuniete ale jak by¶cie w³aczyli na g³osnikach studyjnych wysokije klasy to róznice w niektórych mometach widaæ np jest zmniejszone pasmo itd
Dj Lux napisał:
nie chce nikogo obra¿aæ ale to ju¿ umia³em nie graj±c. masz w domu mixer to mysle ze powinienes wiedziec o nim wszystko. ja ostatnio goscia zagiolem bo powiedzialem mu cos o jego playerach co w moich nie mozna. nie chce nic mowic ale to gabriel delgado ktory pogrywa sobie na denonach 3500
heeh... powiem tak, jak widzê wyj¶cie rec z ty³u to filozofia koñczy siê w tym miejscu
to chyba mam wszystko o kompie wiedzieæ a nie o sprzêcie
interesowa³ mnie program, i sposoby, DJ Matias i Grave - dziêki za propozycjê programu, póki co nagrywam na Audacity ale mo¿e przeskoczê na ten który gracie bo widocznie warto po¶wiêciæ mu wiêcej uwagi