Muzyka To Nasza Pasja
Tak jak w temacie:)
Jakim programem i w jaki sposób nagrać seta z miksera na kompa?
Sprawdzone sposoby mile widziane...
Z Gordonem nagrywaliśmy na Virtual Dj, po jako takich ustawieniach miksera udało się
chociaż z pewnością mega jakości to nie miało;p
o kurcze, nawet nie wiedziałem że takie coś ten program posiada, teraz sobie zakładki poprzeglądałem i faktycznie jest;p
to chyba nawet najprostszy sposób
ja kiedyś nagrywałem w JetAudio i też całkiem nieźle to wychodzi
nie chce nikogo obrażać ale to już umiałem nie grając. masz w domu mixer to mysle ze powinienes wiedziec o nim wszystko. ja ostatnio goscia zagiolem bo powiedzialem mu cos o jego playerach co w moich nie mozna. nie chce nic mowic ale to gabriel delgado ktory pogrywa sobie na denonach 3500
a ja się z Luxem zgodzę To są proste podłączenia, gdzieś sygnał wychodzi gdzieś dochodzi gdzieś jest zgrywany... dużo kombinowania nie ma... Teraz nawet są fajne rekordery za ciekawe pieniądze
za jednym razem nagrasz w najwyższej jakości jakieś 640 min dźwięku.
A ja polecam ci progrma Cool Edit Pro 2.1 elegancki program bardzo czuły na każdy dzwiek i wszystko rejestruje, a w audacity tam na dole jest pominiete mb nagrania, nikt na to nie patrzy bo po co jak nie słychać w głosnikach że cos zostało usuniete ale jak byście właczyli na głosnikach studyjnych wysokije klasy to róznice w niektórych mometach widać np jest zmniejszone pasmo itd
Dj Lux napisał:
nie chce nikogo obrażać ale to już umiałem nie grając. masz w domu mixer to mysle ze powinienes wiedziec o nim wszystko. ja ostatnio goscia zagiolem bo powiedzialem mu cos o jego playerach co w moich nie mozna. nie chce nic mowic ale to gabriel delgado ktory pogrywa sobie na denonach 3500
heeh... powiem tak, jak widzę wyjście rec z tyłu to filozofia kończy się w tym miejscu
to chyba mam wszystko o kompie wiedzieć a nie o sprzęcie
interesował mnie program, i sposoby, DJ Matias i Grave - dzięki za propozycję programu, póki co nagrywam na Audacity ale może przeskoczę na ten który gracie bo widocznie warto poświęcić mu więcej uwagi