Muzyka To Nasza Pasja
Ja osobi¶cie polecam traktora..sama go mam ponad rok i jestem bardzo zadowolona:)...
Mo¿e dodam kilka info o Traktorze:) a potem dalej od siebie dopiszê
Traktor Dj Studio 3 PL
Traktor DJ Studio to czê¶æ nowej cyfrowej rzeczywisto¶ci w muzyce, w której odtwarzanie, zmienianie, przeplatanie, remiksowanie, dekonstrukcja i komponowanie pojawiaj± siê nieustannie. Program tworzy wspania³e mo¿liwo¶ci w wykorzystaniu komputera do miksowania utworów, a ca³o¶æ daleko wykracza poza ograniczenia innych programów
dla DJów i konwencjonalnych gramofonów. Unikalna funkcja automatycznej synchronizacji dwóch utworów (oraz ich fazy rytmu), wraz z funkcj± pêtli, scratching-u i miksowania, czyni z Traktora najefektywniejsze narzêdzie. Program oferuje profesjonaln± jako¶æ
audio, zgodno¶æ z mp3 i wav. Mo¿liwo¶æ sterowania z poziomu MIDI.
Wiecie jednak ¿e ¿aden z tych programików nie zast±pi prawdziwego sprzêtu...tam czujesz ¿e co¶ dotykasz:D:(i to jest piêkne) a tu jedynie myszk± jedziesz:/
Blasti napisał:
Wiecie jednak ¿e ¿aden z tych programików nie zast±pi prawdziwego sprzêtu...tam czujesz ¿e co¶ dotykasz:D:(i to jest piêkne) a tu jedynie myszk± jedziesz:/
Chyba wiêkszo¶æ z nas zaczyna³a swoj± przygodê z muzyka na tym w³a¶nie programie (a przynajmniej ja tylko, ¿e "za moich czasów" nie by³o jeszcze 3). Fakt program jest bardzo rozbudowany ma du¿o fajnych bajerów lecz tak jak napisa³a nasza droga Blasti nie zast±pi on prawdziwego sprzêtu. ¦wiête s³owa jest to 100% racja.
Prowadzenie imprezy na w³asnym sprzêcie, gdzie na parkiecie brakuje ju¿ miejsca -> bezcenne..
Ostatnio edytowany przez DJ Jedi (2009-06-16 09:32:14)
Greco napisał:
No ja te¿ w traktorku kiedy¶ ¶miga³em - niepamiêtam jaka to by³a wersja ale lata 2000 / 2002. Jako¶ tak.
czyli napewno 2 albo jeden bo 3 wyszed³ w tamtym chyba roku albo 2 lata temu btw. traktor 2.5.3 :rocks:
Ostatnio edytowany przez Paua (2009-06-18 18:38:35)
Ja to zaczyna³em na bcd2000 i do tego oprogramowanie to ju¿ tak chocia¿ trochê przypomina³o konsolkê Traktor to mo¿e przez tydzieñ u¿ywa³em ale jako¶ mi to nie pasowa³o
Prawda playerki i mikser to jest przyjemno¶æ grania
Ostatnio edytowany przez mirras (2009-06-27 16:00:27)
ja zaczyna³em dawno temu na zwyklym mikserze i dwoch cd playerkach technicsa pozniej jakie dziwne programy naa kompie potem vinyle ,pozniej vinyle po³aczone ze systemem scratch live a teraz pioneer cdj-800mk2
Jawoo tez siê pod tym podpisuje.
Blasti napisał:
Wiadomo, ale do traktora mo¿esz te¿ pod³±czyæ mikser, bo bez niego to ¿adna zabawa. Allen & heath xone 4d i jedziesz