Muzyka To Nasza Pasja
Ja osobiście polecam traktora..sama go mam ponad rok i jestem bardzo zadowolona:)...
Może dodam kilka info o Traktorze:) a potem dalej od siebie dopiszę
Traktor Dj Studio 3 PL
Traktor DJ Studio to część nowej cyfrowej rzeczywistości w muzyce, w której odtwarzanie, zmienianie, przeplatanie, remiksowanie, dekonstrukcja i komponowanie pojawiają się nieustannie. Program tworzy wspaniałe możliwości w wykorzystaniu komputera do miksowania utworów, a całość daleko wykracza poza ograniczenia innych programów
dla DJów i konwencjonalnych gramofonów. Unikalna funkcja automatycznej synchronizacji dwóch utworów (oraz ich fazy rytmu), wraz z funkcją pętli, scratching-u i miksowania, czyni z Traktora najefektywniejsze narzędzie. Program oferuje profesjonalną jakość
audio, zgodność z mp3 i wav. Możliwość sterowania z poziomu MIDI.
Wiecie jednak że żaden z tych programików nie zastąpi prawdziwego sprzętu...tam czujesz że coś dotykasz:D:(i to jest piękne) a tu jedynie myszką jedziesz:/
Blasti napisał:
Wiecie jednak że żaden z tych programików nie zastąpi prawdziwego sprzętu...tam czujesz że coś dotykasz:D:(i to jest piękne) a tu jedynie myszką jedziesz:/
Chyba większość z nas zaczynała swoją przygodę z muzyka na tym właśnie programie (a przynajmniej ja tylko, że "za moich czasów" nie było jeszcze 3). Fakt program jest bardzo rozbudowany ma dużo fajnych bajerów lecz tak jak napisała nasza droga Blasti nie zastąpi on prawdziwego sprzętu. Święte słowa jest to 100% racja.
Prowadzenie imprezy na własnym sprzęcie, gdzie na parkiecie brakuje już miejsca -> bezcenne..
Ostatnio edytowany przez DJ Jedi (2009-06-16 09:32:14)
Greco napisał:
No ja też w traktorku kiedyś śmigałem - niepamiętam jaka to była wersja ale lata 2000 / 2002. Jakoś tak.
czyli napewno 2 albo jeden bo 3 wyszedł w tamtym chyba roku albo 2 lata temu btw. traktor 2.5.3 :rocks:
Ostatnio edytowany przez Paua (2009-06-18 18:38:35)
Ja to zaczynałem na bcd2000 i do tego oprogramowanie to już tak chociaż trochę przypominało konsolkę Traktor to może przez tydzień używałem ale jakoś mi to nie pasowało
Prawda playerki i mikser to jest przyjemność grania
Ostatnio edytowany przez mirras (2009-06-27 16:00:27)
ja zaczynałem dawno temu na zwyklym mikserze i dwoch cd playerkach technicsa pozniej jakie dziwne programy naa kompie potem vinyle ,pozniej vinyle połaczone ze systemem scratch live a teraz pioneer cdj-800mk2
Jawoo tez się pod tym podpisuje.
Blasti napisał:
Wiadomo, ale do traktora możesz też podłączyć mikser, bo bez niego to żadna zabawa. Allen & heath xone 4d i jedziesz