Muzyka To Nasza Pasja
www.clubcorner.pl
Club został założony przez miłośników piłki nożnej zainspirowanych osobą Ryszarda Czerwca, zawodnika takich klubów jak
Widzew Łódź czy Wisła Kraków.
Jesteśmy grupą ludzi, których łączy zamiłowanie do sportu- głównie piłki nożnej oraz do dobrej zabawy, dlatego nie bez powodu zawsze jesteśmy na bieżąco z największymi wydarzeniami sportowymi.
Dajemy Ci możliwośc spędzenia czasu w doborowym towarzystwie, gdzie z kuflem piwa czy pysznym drinkiem możesz śledzić wszelakie wydarzenia sportowe na naszym telebimie, lub przy dzwiekach muzyki zagrac z przyjaciółmi w darta lub w bilarda.
Ponadto ciągle nie przestajemy się rozwijać i wciąż wzbogacamy naszą ofertę o ciekawe propozycje.
Mamy nadzieje, że i Ty pomożesz nam uczynić nasz Club jeszcze lepszym!
W okresie letnim oferujemy imprezy z grillem na świeżym powietrzu w naszej altanie ogrodowej.
Serdecznie zapraszamy do naszego Clubu !
ps. Opis zerżnięty żywcem ze strony ;p od przyszłej soboty zaczynamy organizować regularnie imprezy będzie się działo.
No to miło mi to słychować, bo bliżej mojego domku ten Klub od Laguny, przyznam się że nie byłem jeszcze w Cornerku, ale coś czuje że się to lada dzień zmieni. Brawo! a co z Laguną? przeciesz nie dasz rady grać w dwóch klubach jednocześnie.
w cornerze docelowo będę grał w piątki sobote przeznaczę na lagune... a może zrezygnuje z laguny... niewiem...
pomyślę.