Muzyka To Nasza Pasja
www.clubcorner.pl
Club zosta³ za³o¿ony przez mi³o¶ników pi³ki no¿nej zainspirowanych osob± Ryszarda Czerwca, zawodnika takich klubów jak
Widzew £ód¼ czy Wis³a Kraków.
Jeste¶my grup± ludzi, których ³±czy zami³owanie do sportu- g³ównie pi³ki no¿nej oraz do dobrej zabawy, dlatego nie bez powodu zawsze jeste¶my na bie¿±co z najwiêkszymi wydarzeniami sportowymi.
Dajemy Ci mo¿liwo¶c spêdzenia czasu w doborowym towarzystwie, gdzie z kuflem piwa czy pysznym drinkiem mo¿esz ¶ledziæ wszelakie wydarzenia sportowe na naszym telebimie, lub przy dzwiekach muzyki zagrac z przyjació³mi w darta lub w bilarda.
Ponadto ci±gle nie przestajemy siê rozwijaæ i wci±¿ wzbogacamy nasz± ofertê o ciekawe propozycje.
Mamy nadzieje, ¿e i Ty pomo¿esz nam uczyniæ nasz Club jeszcze lepszym!
W okresie letnim oferujemy imprezy z grillem na ¶wie¿ym powietrzu w naszej altanie ogrodowej.
Serdecznie zapraszamy do naszego Clubu !
ps. Opis zer¿niêty ¿ywcem ze strony ;p od przysz³ej soboty zaczynamy organizowaæ regularnie imprezy bêdzie siê dzia³o.
No to mi³o mi to s³ychowaæ, bo bli¿ej mojego domku ten Klub od Laguny, przyznam siê ¿e nie by³em jeszcze w Cornerku, ale co¶ czuje ¿e siê to lada dzieñ zmieni. Brawo! a co z Lagun±? przeciesz nie dasz rady graæ w dwóch klubach jednocze¶nie.
w cornerze docelowo bêdê gra³ w pi±tki sobote przeznaczê na lagune... a mo¿e zrezygnuje z laguny... niewiem... pomy¶lê.