Muzyka To Nasza Pasja
Pewnego s³onecznego Dnia poszed³em do sklepu. Kupi³em dwa Tyskie i ogórki kiszone, a¿ tu nagle zza zakrêtu wybiega du¿y pies i zacz±³ uj gry¼ moj± twarz, zsika³em siê i pobieg³em do budki z kebabami,zamówi³em kebaba bez miêsa, do picia Colê i porcjê frytek. Dogoni³ mnie pies i zjad³ za mnie kebaba, frytki i wypi³ colê i pobieg³ ugry¼æ dziewczynê w dupkê. I wgryz³ siê w ty³eczek i nie puszcza³. Nastêpnego dnia rano spotka³em T± dziewczynê która powiedzia³a mi ¿e mogê powtórzyæ to samo, co zrobi³ jej pies ale, nakry³a nas jej babcia, która powiedzia³a, ¿e g³ow± bigos miesza. Nastêpnego dnia chcia³em j± zabraæ ale ³okciem chleb kroi³em, po czym usiad³em i piêt± ziemniaki kroi³em.Nagle,dzwoni telefon - kolega mówi, ¿e wieczorem bêdzie impreza, wiêc pobieg³em do szafy schowa³em siê niczym pijak w obrêcz kibla i czeka³em a¿ kto¶ mnie kopnie w cztery litery i u¶wiadomi mi, ¿e wygl±dam jak pó³ dupy zza krzaka oraz siódme nieszczê¶cie bo patrz±c w lustro sam nie dowierza³em ¿e mam syfy, które tak nagle wystrzeli³y z mojego ramienia i krzykn±³em spory wytrysk ! " Po tym ca³ym wydarzeaniu ubra³em majtki i kupi³em kolejn± flaszke no a tam wiadomo - na jednej skoñczyæ siê nie mo¿e, i tak do mojej rêki trafi³a butelka z denaturatem któr± wsadzi³em do pyska ¿³opi±c do dna, po czym nieuchronnie zachcia³o siê drugiej, wiêc bez zastanowienia mocno chwiejnym krokiem,poszed³em do biedronki i znów zajeba³êm 3 butelki Oleju do frytek. Po wypiciu owych dwóch butelek poczu³em ulgê lecz po pewnym czasie poczu³em dziwne bulgotanie w moim brzuchu i tak zaczê³o siê trwaj±ce 7 dni i 7 nocy PRZEOGROMNE ... czuwanie w WC,jednak postanowi³em wyj¶c i udaæ sie do Bierdronki ¿eby ich opierdzieliæ za to ¿e trixx malionwy nie by³ malinowy tylko taki kurva ¿e mnie zemdli³o i dosta³em wiecznej sraki...podczas rozmowy z ekspedientk± wyszed³ dyrektor biedronki i zabra³ mnie na zaplecze gdzie postawi³ bolsa na stó³, dwa s³oiki ogórków i powiedzia³ sory stary ale z takimi jak Ty siê nie bêdê pierdoliæ i wyk³ada spluwê na stó³ po czym Zacz±³ do mnie waliæ ze spluwy jak do kaczki... zabi³ mnie ale uciek³em i kocha³em sie z moj± dziewczyna która by³a ca³a we Krwi poniewa¿ moj...sweter by³ ca³y czerwony. Gdy ona go zdjê³a to zobaczy³a ¿e mam na klacie tatu³az z portretem Pieska Leszka gdy¿ bardzo lubi³em tego jegomo¶cia. Po skoñczonym stosunku powiedzia³em do mojej laidy ¿e mam chorobê w¶ciek³ych krów wiec ubra³em sie i poszed³em ¶ci±gn±æ gacie mojej s±siadce bo chcia³em jej powiedzieæ ¿e znam jej star±
Pewnego s³onecznego Dnia poszed³em do sklepu. Kupi³em dwa Tyskie i ogórki kiszone, a¿ tu nagle zza zakrêtu wybiega du¿y pies i zacz±³ uj gry¼ moj± twarz, zsika³em siê i pobieg³em do budki z kebabami,zamówi³em kebaba bez miêsa, do picia Colê i porcjê frytek. Dogoni³ mnie pies i zjad³ za mnie kebaba, frytki i wypi³ colê i pobieg³ ugry¼æ dziewczynê w dupkê. I wgryz³ siê w ty³eczek i nie puszcza³. Nastêpnego dnia rano spotka³em T± dziewczynê która powiedzia³a mi ¿e mogê powtórzyæ to samo, co zrobi³ jej pies ale, nakry³a nas jej babcia, która powiedzia³a, ¿e g³ow± bigos miesza. Nastêpnego dnia chcia³em j± zabraæ ale ³okciem chleb kroi³em, po czym usiad³em i piêt± ziemniaki kroi³em.Nagle,dzwoni telefon - kolega mówi, ¿e wieczorem bêdzie impreza, wiêc pobieg³em do szafy schowa³em siê niczym pijak w obrêcz kibla i czeka³em a¿ kto¶ mnie kopnie w cztery litery i u¶wiadomi mi, ¿e wygl±dam jak pó³ dupy zza krzaka oraz siódme nieszczê¶cie bo patrz±c w lustro sam nie dowierza³em ¿e mam syfy, które tak nagle wystrzeli³y z mojego ramienia i krzykn±³em spory wytrysk ! " Po tym ca³ym wydarzeaniu ubra³em majtki i kupi³em kolejn± flaszke no a tam wiadomo - na jednej skoñczyæ siê nie mo¿e, i tak do mojej rêki trafi³a butelka z denaturatem któr± wsadzi³em do pyska ¿³opi±c do dna, po czym nieuchronnie zachcia³o siê drugiej, wiêc bez zastanowienia mocno chwiejnym krokiem,poszed³em do biedronki i znów zajeba³êm 3 butelki Oleju do frytek. Po wypiciu owych dwóch butelek poczu³em ulgê lecz po pewnym czasie poczu³em dziwne bulgotanie w moim brzuchu i tak zaczê³o siê trwaj±ce 7 dni i 7 nocy PRZEOGROMNE ... czuwanie w WC,jednak postanowi³em wyj¶c i udaæ sie do Bierdronki ¿eby ich opierdzieliæ za to ¿e trixx malionwy nie by³ malinowy tylko taki kurva ¿e mnie zemdli³o i dosta³em wiecznej sraki...podczas rozmowy z ekspedientk± wyszed³ dyrektor biedronki i zabra³ mnie na zaplecze gdzie postawi³ bolsa na stó³, dwa s³oiki ogórków i powiedzia³ sory stary ale z takimi jak Ty siê nie bêdê pierdoliæ i wyk³ada spluwê na stó³ po czym Zacz±³ do mnie waliæ ze spluwy jak do kaczki... zabi³ mnie ale uciek³em i kocha³em sie z moj± dziewczyna która by³a ca³a we Krwi poniewa¿ moj...sweter by³ ca³y czerwony. Gdy ona go zdjê³a to zobaczy³a ¿e mam na klacie tatu³az z portretem Pieska Leszka gdy¿ bardzo lubi³em tego jegomo¶cia. Po skoñczonym stosunku powiedzia³em do mojej laidy ¿e mam chorobê w¶ciek³ych krów wiec ubra³em sie i poszed³em ¶ci±gn±æ gacie mojej s±siadce bo chcia³em jej powiedzieæ ¿e znam jej star± a ona mówi
Pewnego s³onecznego Dnia poszed³em do sklepu. Kupi³em dwa Tyskie i ogórki kiszone, a¿ tu nagle zza zakrêtu wybiega du¿y pies i zacz±³ uj gry¼ moj± twarz, zsika³em siê i pobieg³em do budki z kebabami,zamówi³em kebaba bez miêsa, do picia Colê i porcjê frytek. Dogoni³ mnie pies i zjad³ za mnie kebaba, frytki i wypi³ colê i pobieg³ ugry¼æ dziewczynê w dupkê. I wgryz³ siê w ty³eczek i nie puszcza³. Nastêpnego dnia rano spotka³em T± dziewczynê która powiedzia³a mi ¿e mogê powtórzyæ to samo, co zrobi³ jej pies ale, nakry³a nas jej babcia, która powiedzia³a, ¿e g³ow± bigos miesza. Nastêpnego dnia chcia³em j± zabraæ ale ³okciem chleb kroi³em, po czym usiad³em i piêt± ziemniaki kroi³em.Nagle,dzwoni telefon - kolega mówi, ¿e wieczorem bêdzie impreza, wiêc pobieg³em do szafy schowa³em siê niczym pijak w obrêcz kibla i czeka³em a¿ kto¶ mnie kopnie w cztery litery i u¶wiadomi mi, ¿e wygl±dam jak pó³ dupy zza krzaka oraz siódme nieszczê¶cie bo patrz±c w lustro sam nie dowierza³em ¿e mam syfy, które tak nagle wystrzeli³y z mojego ramienia i krzykn±³em spory wytrysk ! " Po tym ca³ym wydarzeaniu ubra³em majtki i kupi³em kolejn± flaszke no a tam wiadomo - na jednej skoñczyæ siê nie mo¿e, i tak do mojej rêki trafi³a butelka z denaturatem któr± wsadzi³em do pyska ¿³opi±c do dna, po czym nieuchronnie zachcia³o siê drugiej, wiêc bez zastanowienia mocno chwiejnym krokiem,poszed³em do biedronki i znów zajeba³êm 3 butelki Oleju do frytek. Po wypiciu owych dwóch butelek poczu³em ulgê lecz po pewnym czasie poczu³em dziwne bulgotanie w moim brzuchu i tak zaczê³o siê trwaj±ce 7 dni i 7 nocy PRZEOGROMNE ... czuwanie w WC,jednak postanowi³em wyj¶c i udaæ sie do Bierdronki ¿eby ich opierdzieliæ za to ¿e trixx malionwy nie by³ malinowy tylko taki kurva ¿e mnie zemdli³o i dosta³em wiecznej sraki...podczas rozmowy z ekspedientk± wyszed³ dyrektor biedronki i zabra³ mnie na zaplecze gdzie postawi³ bolsa na stó³, dwa s³oiki ogórków i powiedzia³ sory stary ale z takimi jak Ty siê nie bêdê pierdoliæ i wyk³ada spluwê na stó³ po czym Zacz±³ do mnie waliæ ze spluwy jak do kaczki... zabi³ mnie ale uciek³em i kocha³em sie z moj± dziewczyna która by³a ca³a we Krwi poniewa¿ moj...sweter by³ ca³y czerwony. Gdy ona go zdjê³a to zobaczy³a ¿e mam na klacie tatu³az z portretem Pieska Leszka gdy¿ bardzo lubi³em tego jegomo¶cia. Po skoñczonym stosunku powiedzia³em do mojej laidy ¿e mam chorobê w¶ciek³ych krów wiec ubra³em sie i poszed³em ¶ci±gn±æ gacie mojej s±siadce bo chcia³em jej powiedzieæ ¿e znam jej star± a ona mówi ¿e jej Ojciec by³ wczoraj w...