Muzyka To Nasza Pasja
Witam wszystkich zainteresowanych tym tematem
Mialem spotkanie dzisiaj z szefem klubu Amaro i zapytałem go o impreze tematyczna i powiedział mi ze czeka na nasze propozycje a on sie dostosuje .
Z mojej strony chcę dodać że mysle zrobic taka impreze w czerwcu przy max ilosci djow ograniczonych do 4-5 ktorzy będa grac a reszta oczywiscie mile widziana .
Proszę was o wypowoedz na ten temat i ewentualne zgłoszenia dj-ow zaznaczam bez sciemy że od razu pisac tylko 100% oferty ,żeby nie było przypadków typu Laguna i Hotelowa .
Konsola 2xPioneer cdj-800mk2
mikser Pioneer djm-700s
Ostatnio edytowany przez Dj_pawlak (2010-02-28 20:15:46)
Chętnie się zjawie i zagram
Witam wszystkich
Sprawy się troche pokomplikowały a co za tym idzie to ta impreza nie wypali przynajmniej nie z ta data sorki ,że tak wyszło ale siła wyzsza
jestem teraz na walizach w trakcie przeprowadzki ,szukania prawie nowej pracy i ogarnac wszystkie terminy ,ktore mam do grania więc nie jestem w stanie tego zorganizowac w 100% ale obiecuję zainteresowanych ,że jeżeli się wszystko u mnie ułoży to napewno zorganizuje wielka impreze
Mam nadzieję ,że mnie rozumicie i nie stracicie zaufania do mojej osoby .
No i kurde szkoda, łukaszu zatem sprężamy się
wakacje ogólnie to lipniak będzie z imprezami... ale można by coś zrobić...
a może jakieś inne propozycje ;P Greco może jedziemy odwiedzić Polkowice ??
Miło by było chłopaki ;D do Polkowic mam 18 km może w El Toro ?
podaj mi linka lub foty pieku niech sie wypowie
Pawlak szkoda, bo myślałem że również się pojawie w końcu na ''zlocie'', no ale przynajmniej piszesz w czym rzecz.
Patrząc na fotki z waszych zlotów no to powiem że jest ciekawie, dla tego i data mi pasowała. No nic czekam na inne daty,