Muzyka To Nasza Pasja
Serdecznie zapraszam do wys³uchania mojego seta który mia³em przyjemno¶æ zaprezentowaæ w ¦widnickim klubie OXYGEN
Set sk³ada siê z Trance & Progressiv nutek oraz trochê vocalu :) Ogólnie stara³em siê o to ¿eby ka¿dy znalaz³ co¶ dla siebie w tym secie
Dziêkujê wszystkim tym co pojawili siê i dobrze bawili pozdrawiam :)
PRYWATKA ON TOUR 2011 LINE UP :
PRYWATKA ON TOUR 2011
OXYGEN CLUB
Dj'S
Greg W (Grzegorz Waligóra)
Mike Deva (Micha³ Mruk)
Damiano (Damian Szary)
C&B (Cyryl Bochnak)
REZYDENCI KLUBU
DJ Teo
Dj Silent
10.12.2011
Genere..: Trance/Progressiv
Quality.: 192kbps
Time....: 59:45
Size ...: 82:00MB
01. Tiesto feat Nelly Furtado - Who Wants To Be Alone ( Philip D Remix )
02. Nadia Ali - Rapture ( Avicii New Generation Extended mix )
03. Sander Van Doorn Feat Carol Lee - Love Is Darkness
04. Armin Van Buuren Feat Christian Burns - This Light Between Us ( Richard Durand Remix )
05. Tritonal Feat Meredith Call - Broken Down ( Shogun Remix )
06. Ron Hagen & Al Exander - Last Minute ( Beat Serwice Remix )
07. Michael Woods Vs Tim Berg - Dynamic Bromance ( Strack & Alan Wyse Mashup )
08. Robert Nicson & Thomas Datt - Godless ( Protoculture Remix )
09. Norin & Rad Vs Recurve - The Gift ( Orginal Mix )
Link do seta => DaMiaNo Prywatka On Tour 2011 (Oxygen Club ¦widnica ).mp3
www.damiano.dj.ftb.pl
www.myspace.com/damianotrance
www.twitter.com/DJDAMIANO
www.mixcloud.com/DJDAMIANO
www.soundcloud.com/damiano-2
www.facebook.com/DaMiaNoTranceWorld
Mam takie pytanie do Ciebie Damiano, czy i jak siê bawili przy muzyce Trance? bo graj±c kilka guestów w klubach to przy trance jest powiedzmy krucho na parkiecie a jak by³o w Oxygen? A secik na dniach przes³ucham. I Dziêki za wstawke.
A jak my¶lisz ile ludzi mo¿esz siê spodziewaæ skoro musia³by¶ zagraæ na pocz±tku imprezy ? impreza zaczyna³a siê od 21:00 a wiadomo ¿e dopiero ludzie siê schodzili do klubu dopiero ... Co jaki¶ czas pare osób pojawia³o siê na parkiecie wiadomo a ju¿ pó¼niej jak koñczy³em seta to wysz³o wiêcej ludzi bo swoje posiedzieli wypili to wiadomo jak to pó¼niej jest...
Jakbym mia³ inn± godzinê to na pewno by³oby zdecydowanie wiêcej osób taka jest prawda ...
Po za tym nie rozumie tego czemu w klubach liczy siê tylko komercja ... Dajcie sobie ludzie szansê poznaæ co¶ nowego ...
Wiadomo ¿e i tak zagra³em trochê komercyjnie bo bez tego siê nie obejdzie niestety ... Tyle ode mnie pozdros
Ja jestem po Twojej stronie bo jak na youtubie wejdzies na mój kana³ to zobaczysz ¿et e¿ stara³em siê pchaæ trance, ale wogóle ludzie tego nie odbierali, po mnie nastêpny DJ zagra³ Dawida z Getty Sexy Bitch i parkiet pe³ny. Dlatego sie pytam bo ja zwykle jak mówi³em co gram to albo na pocz±tku gdzie klub jeszcze nie wpuszcza³ ludzi haha albo na koniec gdzie ka¿dy mia³ 3,2 promila w wydychanym powietrzu a wiêkszo¶æ ju¿ by³a w domu.
Niestety jak sam wiesz komercja rz±dzi najlepsze jest to ¿e nie brakuje niby ludzi w polsce co kochaj± trance bo tak jest
ale i tak w klubach nie mo¿esz tak zagraæ ambitnie bo zaraz to siê ¼le skoñczy nie potrafiê tego poj±æ ... Lepiej jakby lecia³o
wszystko w kó³ko to samo do znudzenia ni¿ co¶ nowego ¶wie¿ego i ¿ywego
To znaczy my¶le ¿e jest podzia³ taki, ludzie ''trensowcy'' chodz± na ewenty typu sanrajs crimfilds elektrosity, a housowcy i radioeskowcy chodz± do klubów, pubów itp. Tak mi siê wydaje z tego co siê zorientowa³em, no dobra koniec offtopa. My wiemy oco biega, przes³uchuje secika.