Muzyka To Nasza Pasja
Heh, jak bym wiedzia³ ¿e ochrona (ten Paker ³ysy) mi niezabierze cyfrówki to bym po³owe imprezy nagra³. Grave nie bój nic powtórzymy to !!!. Na niektórych imprezach mia³em problemy z tym w³a¶nie ¿e kameruje bo wiadomo teraz na internecie ró¿ne przeróbki mo¿na robiæ.
Gordon licz na to ¿e bêdzie jeszcze takie co¶ wtym roku, trwaj± rozmowy z innymi klubami na ¦l±sku. Te¿ siê pojawia Hotelowa w spisie !!!. Zbieraj kapuche i ekipe z Bia³egostoku.
heeh ;] koniecznie, aby tylko wypad³o w odpowiednim terminie
wyci±gaæ to mnie si³± nie trzeba... ale czasem jest tak, ¿e ni UJA nie mo¿esz ;p
ale imprezka przednia !
gratulejszyn 4 all dj's ;]
po dj goro co gosc wszedl to pierwsze spokojnie... a tu zaraz nutka przypierdolona heheh troche klimat sie nie trzymal ale jak widzialem ludzie tam bazy nie czaja z muza
no i jakos za szybkie przejscia cgyba robi tak scisza szybko.... to tylko moj koment
Ostatnio edytowany przez Dj Lux (2009-08-24 07:50:42)
ja widzialem filmik i zgadzam sie z Goro inny styl ale grany sprawnie i na fraze i mimo zlej jakosci nagrania mozna sie kapnac jezeli sie chce i sie wie co to fraza ,a co do zmiany klimatu to czasami trzeba ,kto gra ten wie a pozatym super impra
Tak, musi byæ ró¿norodno¶æ gatunkowa, a po trackli¶cie DJ'a Goro to mo¿na stwierdzic ¿e tak w³a¶nie by³o i ka¿dy z Nas tak gra³, kilka nutek takich kilka takich, a co do frazy to tylko ja siê tego schematu nietrzyma³em (bo gram tak ¿e motyw sie koñczy i rura jade z nastêpn± nutk±), mia³em godzinke do zaprezentowania siê. Niby du¿o ale jak siê gra Trance to niezabarzo bo graj±c na frazy to wyjdzie jakie¶ 10 utworków, a zagra³em du¿o, du¿o wiêcej. Szkoda tylko ¿e mnie nikt nienagra³. Ale Wy i tak nielubicie Traffica hehe, a ja go zawsze i wszêdzie gram. Goro jest ¶wiadkiem. A i impreza by³a przednia, mieli¶cie szanse byæ, zagraæ, no ale by³o jak by³o. 5 osób z Jaworzna + Grave to takie statystyki ludzi z Forum.
Filmiki s± mega wszystkie je wczoraj spokojnie poogl±da³am:)i odebra³am je bardzo pozytywnie...tylko szkoda ¿e mnie tak nie by³o....ale nastêpnym razem nie opuszczê Was:)