Muzyka To Nasza Pasja
Wygodna i ³adnie prezentuj±ca siê skrzynia na 200 p³yt kompaktowych. W ¶rodku skrzyni, wy¶cielonej miêkim materia³em, znajduj± siê 4 komory mieszcz±ce po 50 p³yt ka¿da, dziêki czemu mo¿na zachowaæ wiêkszy porz±dek w p³ytach. Case posiada aluminiowy szkielet z zaokr±glonymi kantami, dwa zatrzaskowe zamki oraz wygodn± r±czkê transportow±. Wartym uwagi jest fakt, i¿ górna pokrywa ma mo¿liwo¶æ ca³kowitego od³±czenia od dolnej. Skrzynia w odró¿nieniu od mniejszej siostry posiada dodatkowo na spodzie kó³eczka transportowe oraz wysuwan± (teleskopow±) r±czkê, która ten sposób transportu czyni jeszcze bardziej wygodnym.
- pojemno¶æ 200 p³yt CD
- teleskopowa r±czka + kó³eczka (trolley)
Osobi¶cie posiadam tego case i powiem, ¿e naprawde du¿o mo¿na w nim pomie¶ciæ
proszê bardzo
z wyci±gniêt± r±czk± transportow± (naprawdê fajne udogodnienie bardzo u³atwia transport )
a tutaj po zdjêciu górnej pokrywy
Do tego wszystkiego dochodz± dwa kluczyki, gdyby¶ chia³ zabezpieczyæ dobra które tam posiadasz.
Je¿eli naprawdê my¶lisz o zakupie tego case to jako posiadacz owej walizki z czystym sumieniem Ci j± polecam bo naprawdê du¿o mo¿na do niej zmie¶ciæ
Ostatnio edytowany przez DJ Jedi (2009-06-21 18:52:09)
nie dam siê tak ³atwo w nim zamkn±æ Goro bêdziesz siê musia³ trochê namêczyæ, ¿eby mnie z³apaæ
dj_pawlak cieszê siê, ¿e Ci siê podoba oraz, ¿e podzielasz ze mn± pozytywne o nim zdanie
no w³a¶nie pawlak ja mam ten sam problem jaka¶ bratnia dusz aby siê przyda³a
Ostatnio edytowany przez DJ Jedi (2009-08-26 13:24:44)
DJ GORO napisał:
DJ Jedi napisał:
nie dam siê tak ³atwo w nim zamkn±æ Goro bêdziesz siê musia³ trochê namêczyæ, ¿eby mnie z³apaæ
oj ty !!! poczekaj jak przyjedziesz do mnie z³apie ciê na pewno i wsadzê do tego casika a jak siê nie zmie¶cisz to patrz Nocny Poci±g z Miêsem co tam robili przez w³o¿eniem do walizki
Pawlak napisał:
heheh tylko zastanawiam sie kto to mi bêdzie nosi³ jak zape³niê go ca³y
hmm pewnie trzeba bêdzie zacz±æ chodziæ na si³kê, spacer farmera i te sprawy heheh
DJ Jedi napisał:
no w³a¶nie pawlak ja mam ten sam problem jaka¶ bratnia dusz aby siê przyda³a
jak bêdziemy graæ razem to ci pomogê go nosiæ nawet razem z tob±
Osz ty niemiluchu. To w takim razie bêdê siê musia³ jako¶ uzbroiæ
Co fakt to fakt ale si³ka do tego case by siê przyda³a
A co noszenia case to ok 3mam Ciê za s³owo i nie puszcze a nawet i nie popuszcze
Ostatnio edytowany przez DJ Jedi (2009-08-26 18:17:52)
I to jest dobry wybór.