Muzyka To Nasza Pasja
Jutro postaram siê nadrobiæ co nie co (prawie 250 fotek , 15 filmików). Zgadzam siê z Wami niesamowita impreza, piêkny klub (nag³o¶nienie 4x Marschall, 2x lasery, ruchome g³owy, sufit w siat³owodach, rzutnik - projektor (walka Go³oty na ¿ywo). Dziêki Pawlak za zorganizowanie imprezy no i za "beczke piwa", Ostatni raz prowadze po 3 bronkach !
Konsola:
Mixer: Denon DN-X1500s
CD Odtwarzacze: 2x Pioneer CDJ 800 MKII,
Gramofony: 2x Reloop 6000 MK6
Mo¿e tak w skrócie opisze to co siê dzia³o w sobote wieczorem. Godzina 18.00 pakowanie sprzêtu do samochodu w sk³adzie Goro, Jedi i ja. 18:30 Tesco Chorzów - umówione miejsce i przywitanie siê z Pawlakiem. Dalej w droge za samochodem Pawlaka, prosto przed siebie - prosto do Amaro. 19:10 Klub Amaro - podpinanie sprzêtu, próbne przej¶cia, zadomowienie siê z sal±.
20.00 pierwsi go¶cie. 21.00 Ca³± zabawe rozpoczyna Pawlak. W miêdzyczasie 21:28 przyjazd ekipy z Chrzanowa w sk³adzie (MadziA, MarzenA, Caban, Pawelos. 22.00 Gram ja do 23:40. (trackliste podam jutro), kolejno Jedi, Goro, Jedi i na zakoñczenie Pawlak. 5.00 Zakoñczenie imprezy i "ciê¿ki" powrót do domu.
Zabawa by³a przednia, oby wiele jeszcze takich meetingów by³o, no i licze ¿e nastepnym razem bêdzie zdecydowanie wiêcej ludzi z forum.
Dok³adnie Panie i Panowie by³o tak jak to opisa³ Greco. DJ Meeting naprawde udany. Oby wiêcej takich spotkañ. I dok³adam siê równie¿ do tego co napisa³ Greco: "ostatni raz prowadzê po 3 piwach oraz ciêzki powrót do domu" Mój by³ naprawdê ciê¿ki najpierw odstawi³em Goro w punkt docelowy a potem musia³em przejechaæ 80 km do Czêstochowy. Parê razy zaliczy³em pobocze i zmiane pasa z zamkniêtymi oczami. Ma³o co a nie zasn±³em za kó³kiem. To by³a przygoda. Naszczê¶cie dojecha³em szczê¶liwie. Przespa³em siê 2 godz i musia³em i¶æ do szko³y ale i tak by³o super
A tu umieszczam trackliste utworków które zagra³em w Amaro.
1. Arnej - Tommorow Never Comes (Intro Mix)
2. Josh Gabriel - Englemant
3. Paul van Dyk - For An Angel (Spencer & Hill)
4. Medina - You And I (Spencer & Hill)
5. Leona Lewis - Bleeding Love (Myon & Shane 54)
6. ATB - Behind (Club Mix)
7. Tiesto - I Will Be There
8. Marcel Woods - Inside Me
9. Jochen Miller - Brace Yourself (Pozdrowienia dla Ca³ego Forum Clubbers, nagrywane video - ale akumulatorki pad³y i siê niezapisa³o)
10. Tiesto - Traffic
11. W & W - Arena
12. Mark Sherry & Dr. Willis - Celsius 39 (Re-Wardt)
13. Axel Karaskis - Pull The Trigger (JOC)
14. Art of Trance - Madagascar (Richard Durand)
15. Syntone - Can't Believe It (Silver Blue)
16. Kay D.Smith & Marc Tall - Praiseworthy Tunes
17. RAM - Ramsterdam (Joyn van Deynhoven) (Pozdrowienia dla Maximusa, nagrywane video - ale akumulatorki pad³y i siê niezapisa³o)
18. Armani & Ghost - Airport
19. Johan Gielen - Triplecross (Remo - Con)
20. Jester Muzik - Dressed In White (Markus Schulz Coldharbour)
No tak przy pozdrowieniach oczywi¶cie akumulatory musia³y pa¶æ hehe Ale najwazniejsze ¿e wogóle by³y hehe... a tracklista ciekawa, tylko ten ATB grrrr....
Dee Jay
Widze ze niezla impreza ;D na nastepna napewno wpadne nie tylko sie pobawic ale tez pokazac swoje umiejetnosci ;D bo patrzac po filmikach ze naprawde zajebista impra wiec oby takich wiecej
Max - obieca³em i by³y tylko Goro kamerowa³ i mu siê akumulatorki na czerwono o¶wieci³y a zaraz siê wy³onczy³ i niezapisa³o filmu, A ATB to dla Madzi (bo mnie prosi³a, ¿e pojedzie na impre jak jej to zapodam). Greg - Impreza niesamowita, piêkny klub, super ekipa - czego chcieæ wiêcej. (¿eby doba trwa³a 36 godzin)
ja mam nadzieje Palak, ¿e jeszcze razem zagramy w Amaro, ¿eby¶ sieê przypadkiem niczym nie wykrêca³
Wszystkie filmiki - udostepnione bêd± wtym temacie -, http://www.clubbers.pun.pl/viewtopic.php?id=997
Na dzieñ dzisiejszy to wygl±da tak, Greg Tolens (Klub Palermo - Pi³a), DJ Leo (Klub Laguna - Mys³owice), trwaja rozmowy, ale ja stawiam na termin po nowym roku. Bo wtym mamy jeszcze Andrzejki , no i przysz³y mi bilety na ILNY do Wroc³awia na sylwestra.