Muzyka To Nasza Pasja
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł ugryźć dziewczynę w
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł ugryźć dziewczynę w dupke
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł ugryźć dziewczynę w dupke. I wgryzł się w tyłeczek i nie puszczał.
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł ugryźć dziewczynę w dupke. I wgryzł się w tyłeczek i nie puszczał. Następnego dnia rano spotkałem Tą dziewczynę
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł ugryźć dziewczynę w dupke. I wgryzł się w tyłeczek i nie puszczał. Następnego dnia rano spotkałem Tą dziewczynę która powiedziała mi że mogę powtórzyć to samo, co zrobił jej pies... ale,
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł ugryźć dziewczynę w dupke. I wgryzł się w tyłeczek i nie puszczał. Następnego dnia rano spotkałem Tą dziewczynę która powiedziała mi że mogę powtórzyć to samo, co zrobił jej pies ale, nakryła nas jej...
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł ugryźć dziewczynę w dupke. I wgryzł się w tyłeczek i nie puszczał. Następnego dnia rano spotkałem Tą dziewczynę która powiedziała mi że mogę powtórzyć to samo, co zrobił jej pies ale, nakryła nas jej...babcia, która powiedziała, że
Dopisywanie SłówPewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł ugryźć dziewczynę w dupke. I wgryzł się w tyłeczek i nie puszczał. Następnego dnia rano spotkałem Tą dziewczynę która powiedziała mi że mogę powtórzyć to samo, co zrobił jej pies ale, nakryła nas jej...babcia, która powiedziała, że glowa bigos miesza. Następnego dnia chciałem
Dopisywanie SłówPewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł ugryźć dziewczynę w dupke. I wgryzł się w tyłeczek i nie puszczał. Następnego dnia rano spotkałem Tą dziewczynę która powiedziała mi że mogę powtórzyć to samo, co zrobił jej pies ale, nakryła nas jej...babcia, która powiedziała, że glowa bigos miesza. Następnego dnia chciałem ją zabrać
Dopisywanie SłówPewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł ugryźć dziewczynę w dupkę. I wgryzł się w tyłeczek i nie puszczał. Następnego dnia rano spotkałem Tą dziewczynę która powiedziała mi że mogę powtórzyć to samo, co zrobił jej pies ale, nakryła nas jej...babcia, która powiedziała, że głową bigos miesza. Następnego dnia chciałem ją zabrać ale łokciem chleb kroiłem, po czym usiadłem i piętą ziemniaki kroiłem.Nagle,dzwoni telefon
Dopisywanie SłówPewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł ugryźć dziewczynę w dupkę. I wgryzł się w tyłeczek i nie puszczał. Następnego dnia rano spotkałem Tą dziewczynę która powiedziała mi że mogę powtórzyć to samo, co zrobił jej pies ale, nakryła nas jej...babcia, która powiedziała, że głową bigos miesza. Następnego dnia chciałem ją zabrać ale łokciem chleb kroiłem, po czym usiadłem i piętą ziemniaki kroiłem.Nagle,dzwoni telefon - kolega mówi, że wieczorem będzie impreza, więc...
Dopisywanie SłówPewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł ugryźć dziewczynę w dupkę. I wgryzł się w tyłeczek i nie puszczał. Następnego dnia rano spotkałem Tą dziewczynę która powiedziała mi że mogę powtórzyć to samo, co zrobił jej pies ale, nakryła nas jej...babcia, która powiedziała, że głową bigos miesza. Następnego dnia chciałem ją zabrać ale łokciem chleb kroiłem, po czym usiadłem i piętą ziemniaki kroiłem.Nagle,dzwoni telefon - kolega mówi, że wieczorem będzie impreza, więc...pobiegłem do szafy
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł ugryźć dziewczynę w dupkę. I wgryzł się w tyłeczek i nie puszczał. Następnego dnia rano spotkałem Tą dziewczynę która powiedziała mi że mogę powtórzyć to samo, co zrobił jej pies ale, nakryła nas jej...babcia, która powiedziała, że głową bigos miesza. Następnego dnia chciałem ją zabrać ale łokciem chleb kroiłem, po czym usiadłem i piętą ziemniaki kroiłem.Nagle,dzwoni telefon - kolega mówi, że wieczorem będzie impreza, więc pobiegłem do szafy schowałem się niczym
Pewnego słonecznego Dnia poszedłem do sklepu. Kupiłem dwa Tyskie i ogórki kiszone, aż tu nagle zza zakrętu wybiega... duży pies i zaczął uj gryź moją twarz, zsikałem się i pobiegłem do budki z kebabami...zamówiłem kebaba bez mięsa, do picia Colę i porcję frytek. Dogonił mnie pies i zjadł za mnie kebaba, frytki i wypił colę...i pobiegł ugryźć dziewczynę w dupkę. I wgryzł się w tyłeczek i nie puszczał. Następnego dnia rano spotkałem Tą dziewczynę która powiedziała mi że mogę powtórzyć to samo, co zrobił jej pies ale, nakryła nas jej...babcia, która powiedziała, że głową bigos miesza. Następnego dnia chciałem ją zabrać ale łokciem chleb kroiłem, po czym usiadłem i piętą ziemniaki kroiłem.Nagle,dzwoni telefon - kolega mówi, że wieczorem będzie impreza, więc pobiegłem do szafy schowałem się niczym pijak w obręcz kibla i czekałem