Muzyka To Nasza Pasja
Dee Jay
Witajcie chciałbym się dowiedzieć od was na jakiej zasadzie działa podsłuch w tym dualu ? Ponieważ dowiedziałem się że podsłuch jest tylko jednokanałowy, więc jak miksować czy to polega na tym że 1 deck ( piosenka ) leci na master a 2 deck (piosenka) na słuchawkach i na tym polega mix ? Proszę o szybką wypowiedź. Pozdrawiam serdecznie !
Trudno powiedzieć, jak jutro sie wyśpie po całonocnym graniu to zobacze foty sprzętu i sie zobaczy, ale te pytanie to do Gora ;] on miał podobny statek, tylko niższy model chyba P
Dee Jay
No zobaczymy co inni powiedzą na ten temat I liczę że do niego ktoś coś ciekawego wniesie
!
Nie brałbym tego. Miałem model taki sam co Goro to był bodajże CDM 500.
Podsłuch jest taki jak Goro pisze wyżej. czyli jeden kanał w słuchawce, niema możliwości dostrojenia z drugiego, no chyba że tak jak Goro napisał że wychylasz uszy i słuchasz co ci w kolumnach gra.
Odradzałbym tego duala. wiem że sprawa $ - to inny temat. więc sam zadecydujesz.
Dee Jay
Aktualnie uczyłem się na na pojedyńczych cd-playerach wraz z mikserem i mialem odsluch na oby dwie sciezki dzwiekowe jednosczesnie nie jest dla mnie problem zgrania bitów fakt zdarzaja się konie ale nie czesto. A taki dupny sprzet chce kupic ponieważ tyle mam tylko kaski to inna sprawa
Dziękuję za wypowiedzi panowie !