Muzyka To Nasza Pasja
Tutaj wrzucamy fotki swoich sprzętów, systemów. Zaczne od swojego setup'a.
Jest to zestawik firmy Reloop a mianowicie wskład wchodzi :
- Mixer - Reloop RMX 40 DSP
- Odtwarzacze CD - 2x Reloop RCD 900s
- Gramofon - Reloop RP 4000 M3ds
- Słuchawki - Technics RP DH 1200 i Stanton DJ Pro 2000s
- Kufer - Reloop Case Vinyl.
A oto fotki:
http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009- … 0.JPG.html
A to fotki robione dzisiaj: (zmiana stołu, teraz mam centralnie na meblach w dużym pokoju)
Trzeba ze 2200,- ma pionki i to trzeba dobrze szukać ;(
Ale nie opionkach tu mowa Twoje Reloopy są pokroju mojego axisa 9, ale ja z dogrywaniem nie mam bardzo problemów powiedziałby6m nawet, że jog jest wręcz idealny jak na tki sprzęt
A poza tym.. słuchawki<marzenie> Ogólnie bardzo dobry zestaw, który daje napewno dużo radości z grania
Pozdr.
Ostatnio edytowany przez Dj_Gordon (2009-05-27 21:18:52)
a ja powiem tak: mam to samo co Greco tylko ze drugiego cdka mam RMP 909s i żadnego problemu z dogrywaniem kawałków nie mam. Może sprzęt z nie najwyższej półki ale jestem zadowolony
Ostatnio edytowany przez DJ Jedi (2009-06-01 15:59:47)
jesli chodzi o cdj 200 to moj kumpel ma na sprzedaz dwie sztuki za 2000zł stan dekow jest idealny
hmm...setki??? piekna sprawa;dxD byly to moje pierwsze deki teraz posiadam cdj 1000 i cdj 800 ale 800 chce sprzedac i drugiego 1000 kupic;)
100 najlepsze co wymyślił pioneer Przystępna cena, idealne przyciski, jeden z najlepszych możliwych laserów jakie można było zamontować, super dokładny pitch, przejrzysty wyświetlacz, co to cue -> click i robisz co chcesz
tutaj jest precyzja. Bez problemu wejdziesz w beat. Mimo iż ten model nie posiada loop'a, baków pamięci, Dalej jest uważany za doskonały sprzęt dla każdego. Co do jog'a
no to wiadomo, zakręcisz nim tyle co trzeba, a nie jak w reloop'ie, lekko popchniesz
a on robi na poślig nie konkrolowany
Zresztą CDJ-100s kosztuje 1250 średnio, więc się opłaca:)