Muzyka To Nasza Pasja
Tutaj wrzucamy fotki swoich sprzêtów, systemów. Zaczne od swojego setup'a.
Jest to zestawik firmy Reloop a mianowicie wsk³ad wchodzi :
- Mixer - Reloop RMX 40 DSP
- Odtwarzacze CD - 2x Reloop RCD 900s
- Gramofon - Reloop RP 4000 M3ds
- S³uchawki - Technics RP DH 1200 i Stanton DJ Pro 2000s
- Kufer - Reloop Case Vinyl.
A oto fotki:
http://www.fotoo.pl/hosting-zdjec/2009- … 0.JPG.html
A to fotki robione dzisiaj: (zmiana sto³u, teraz mam centralnie na meblach w du¿ym pokoju)
Trzeba ze 2200,- ma pionki i to trzeba dobrze szukaæ ;(
Ale nie opionkach tu mowa Twoje Reloopy s± pokroju mojego axisa 9, ale ja z dogrywaniem nie mam bardzo problemów powiedzia³by6m nawet, ¿e jog jest wrêcz idealny jak na tki sprzêt
A poza tym.. s³uchawki<marzenie> Ogólnie bardzo dobry zestaw, który daje napewno du¿o rado¶ci z grania Pozdr.
Ostatnio edytowany przez Dj_Gordon (2009-05-27 21:18:52)
a ja powiem tak: mam to samo co Greco tylko ze drugiego cdka mam RMP 909s i ¿adnego problemu z dogrywaniem kawa³ków nie mam. Mo¿e sprzêt z nie najwy¿szej pó³ki ale jestem zadowolony
Ostatnio edytowany przez DJ Jedi (2009-06-01 15:59:47)
jesli chodzi o cdj 200 to moj kumpel ma na sprzedaz dwie sztuki za 2000z³ stan dekow jest idealny
hmm...setki??? piekna sprawa;dxD byly to moje pierwsze deki teraz posiadam cdj 1000 i cdj 800 ale 800 chce sprzedac i drugiego 1000 kupic;)
100 najlepsze co wymy¶li³ pioneer Przystêpna cena, idealne przyciski, jeden z najlepszych mo¿liwych laserów jakie mo¿na by³o zamontowaæ, super dok³adny pitch, przejrzysty wy¶wietlacz, co to cue -> click i robisz co chcesz tutaj jest precyzja. Bez problemu wejdziesz w beat. Mimo i¿ ten model nie posiada loop'a, baków pamiêci, Dalej jest uwa¿any za doskona³y sprzêt dla ka¿dego. Co do jog'a no to wiadomo, zakrêcisz nim tyle co trzeba, a nie jak w reloop'ie, lekko popchniesz a on robi na po¶lig nie konkrolowany
Zreszt± CDJ-100s kosztuje 1250 ¶rednio, wiêc siê op³aca:)