Muzyka To Nasza Pasja
Michal, ja proponował bym imprezę karnawałową, wtedy przy okazji zrobiło by się jakąś fetę.... zaraz po nowym roku rozwiózłby chłopaczek plakaty po mysłowicach, tychach etc... Zresztą będzie się myśleć...
Dee Jay
z tym karnawałem dobre ;D można pomyslec ;D
Zrobimy fete, pogadam z koleżankami z Bacardi i Martini Poland za jednym zamachem zrobimy naprawdę udaną imprezę.
Robiłem dokładnie tą samą impreze w Tychach w tamtym miesiącu i mieliśmy takie świetne dziewczęta
poczęstunek trunkowy z Martini
Bacardi serwowało drinki
było 4 DJ'i... i impreza trwała do 5 rano
max w 2 tygodniu musze wiedzieć co i jak. Niestety takie imprezy przynajmniej przeze mnie organizowane, muszą być dużo wcześniej zaklepane, przygotowane.
ps. Najprawdopodobnie to będzie najlepsza reklama dla was
Więc kombinujcie coś Pany w tym temacie byłoby naprawdę fajnie gdybyśmy spotkali się w większym gronie i razem zagrali
Dee Jay
Ja jestem za Jedim ;D wiec myslec panowie ja wpadne i zamieciemy na parkiecie ;D ja mam kumpla mistrza polski w zawodach barmanskich ;D i jeszcze ma 13 miejsce na swiecie ;D wiec cos potrafi moge z nim pogadac moze tez wpadnie ;D ze mna
GreG Tolens napisał:
ja mam kumpla mistrza polski w zawodach barmanskich ;D i jeszcze ma 13 miejsce na swiecie ;D wiec cos potrafi moge z nim pogadac moze tez wpadnie ;D ze mna
No proszę można byłoby mu zorganizaować jakiś mały pokazik i zrobić mały konkursik podczas grania gdzie nagrodą byłby extra drink od naszego barmana. Może coś w tym stylu..
Dee Jay
jak dla mnie nie jest to zly pomysl ;D jesli impreza miala powstac to odrazy sie z nim skontaktuje
Dee Jay
to jak kreci sie jakas impreza ??? cos fajnego mozna wymyslec ;p
GreG no narazie echo jest, Andrzejki Sylwester każdy ma juz gdzie grać. Myśle że ponowym roku na Karnawął coś się nagra. Być może to będzie Klub Laguna - Mysłowice.
Dee Jay
oooo ;D to jak cos sie pisze na ta impreze karnawalowa ;D
Dee Jay
uu goro powiem ze nie dam rady w dwa dni sie zorganizowac ;// moze jakis innym termin co ???