Muzyka To Nasza Pasja
Michal, ja proponowa³ bym imprezê karnawa³ow±, wtedy przy okazji zrobi³o by siê jak±¶ fetê.... zaraz po nowym roku rozwióz³by ch³opaczek plakaty po mys³owicach, tychach etc... Zreszt± bêdzie siê my¶leæ...
Dee Jay
z tym karnawa³em dobre ;D mo¿na pomyslec ;D
Zrobimy fete, pogadam z kole¿ankami z Bacardi i Martini Poland za jednym zamachem zrobimy naprawdê udan± imprezê.
Robi³em dok³adnie t± sam± impreze w Tychach w tamtym miesi±cu i mieli¶my takie ¶wietne dziewczêta poczêstunek trunkowy z Martini Bacardi serwowa³o drinki by³o 4 DJ'i... i impreza trwa³a do 5 rano max w 2 tygodniu musze wiedzieæ co i jak. Niestety takie imprezy przynajmniej przeze mnie organizowane, musz± byæ du¿o wcze¶niej zaklepane, przygotowane.
ps. Najprawdopodobnie to bêdzie najlepsza reklama dla was
Wiêc kombinujcie co¶ Pany w tym temacie by³oby naprawdê fajnie gdyby¶my spotkali siê w wiêkszym gronie i razem zagrali
Dee Jay
Ja jestem za Jedim ;D wiec myslec panowie ja wpadne i zamieciemy na parkiecie ;D ja mam kumpla mistrza polski w zawodach barmanskich ;D i jeszcze ma 13 miejsce na swiecie ;D wiec cos potrafi moge z nim pogadac moze tez wpadnie ;D ze mna
GreG Tolens napisał:
ja mam kumpla mistrza polski w zawodach barmanskich ;D i jeszcze ma 13 miejsce na swiecie ;D wiec cos potrafi moge z nim pogadac moze tez wpadnie ;D ze mna
No proszê mo¿na by³oby mu zorganizaowaæ jaki¶ ma³y pokazik i zrobiæ ma³y konkursik podczas grania gdzie nagrod± by³by extra drink od naszego barmana. Mo¿e co¶ w tym stylu..
Dee Jay
jak dla mnie nie jest to zly pomysl ;D jesli impreza miala powstac to odrazy sie z nim skontaktuje
Ciekaw jestem czy Sean da³ by rade za³atwiæ spotkanie w Klubie Heaven (£ód¼), niesamowity klub Sean zagra tam w listopadzie.
Dee Jay
to jak kreci sie jakas impreza ??? cos fajnego mozna wymyslec ;p
GreG no narazie echo jest, Andrzejki Sylwester ka¿dy ma juz gdzie graæ. My¶le ¿e ponowym roku na Karnaw±³ co¶ siê nagra. Byæ mo¿e to bêdzie Klub Laguna - Mys³owice.
Dee Jay
oooo ;D to jak cos sie pisze na ta impreze karnawalowa ;D
Dee Jay
uu goro powiem ze nie dam rady w dwa dni sie zorganizowac ;// moze jakis innym termin co ???